Hotels

Phuket staat er om bekend over een zeer uitgebreide en bovendien ook diverse toeristische infrastructuur te beschikken. Verspreid over het eiland zijn dan ook menig aantal uitstekende hotels terug te vinden. Je kan op dit vlak een keuze maken uit eenvoudige, maar wel kwalitatieve hotels evenals uit op en top luxueuze hotels. Voor welke optie jij uiteindelijk zal kiezen is uiteraard persoonlijk. Naar welk hotel op Phuket jouw voorkeur ook uiteindelijk uit mag gaan, we zijn er van overtuigd dat je er een geweldig verblijf zal hebben. Op deze pagina stellen we alvast graag een aantal van de beste hotels op Phuket aan je voor.

Booking.com

Luxe hotels op Phuket

Heel wat mensen die er op een zeker ogenblik voor kiezen om naar het eiland Phuket op vakantie te gaan zijn er zich van bewust dat ze deze plaats wellicht slechts één keer in hun leven gaan bezoeken. Men wil dan ook graag op de meest optimale wijze kunnen genieten van de uitmuntende schoonheid die zich hier ontvouwt. Geldt dat ook voor jou? In dat geval kan je overwegen om één van de onderstaande luxe hotels op Phuket te boeken.

1.) Het Novotel Phuket Phokeethra

Dit prachtige 5-sterrenhotel bevindt zich in het hart van de stad Phuket en beschikt over een indrukwekkend buitenzwembad. Verblijven doe je hier in één van de maar liefst 180 stijlvolle kamers en suites. Gasten die verblijven in het Novotel Phuket Phokeethra kunnen er voor kiezen om tijdens hun vakantie even stevig aan de conditie te werken in de prachtige fitnessruimte. Daarnaast beschikt dit hotel over een fantastische sky lounge van waaruit je kan genieten van een indrukwekkend panoramisch uitzicht over de stad.

Boek via deze link direct je kamer in dit hotel.

2.) The Tide Beachfront Siray Phuket

Dit luxueuze hotel in Phuket Stad zal zelfs de meest veeleisende reiziger weten te overtuigen. Je verblijft hier niet alleen in prachtige kamers, daarnaast kan je (veelal vanuit de kamer) ook genieten van een geweldig uitzicht. Daarnaast heeft het Tide Beachfront Siray Phuket een uitnodigend buitenzwembad en is er uiteraard een uitstekende bar voorzien waarin je kan genieten van de lekkerste cocktails. Het hotel beschikt tot slot over een sublieme tuin evenals een zeer uitnodigend terras om op te vertoeven.

Boek via deze link direct je kamer in dit hotel.

3.) Ramada Plaza by Wyndham Chao Fah, Phuket

Dit is wellicht het meest luxueuze hotel van Phuket. Het Ramada Plaza by Wyndham Chao Fah, Phuket is een prachtige 5-sterrenhotel welke zich bevindt op een afstand van zo’n 6 kilometer van de oude binnenstad van Phuket. Je verblijft hier niet alleen in indrukwekkend ingerichte kamers en suites, daarnaast is ook de omgeving waarin dit hotel is gelegen werkelijk paradijselijk mooi. Alles in dit hotel (en haar omgeving) ademt stijl en luxe uit waardoor dit met recht en rede kan worden bestempeld als één van de beste hotels van Phuket.

Boek via deze link direct je kamer in dit hotel.

Een hotel in Phuket aan het strand boeken

Zou jij graag willen verblijven in een prachtig hotel in Phuket aan het strand? Ook in dat geval zal je alleen maar kunnen vaststellen dat Phuket heel wat interessante opties voor jou in petto heeft. Enkele absolute aanraders op dit vlak zijn de hotels die hieronder staan aangegeven.

1.) Het Kantary Bay Hotel Phuket

Het Kantary Bay Hotel Phuket is een charmant hotel welke meteen aan het strand is gelegen. Tegelijkertijd bevindt dit hotel zich wel eveneens op een afstand van slechts 15 minuten van de stad Phuket. Het Kantary Bay Hotel Phuket beschikt over een bijzondere uitstraling waarin traditionele, Thaise elementen op meesterlijke wijze worden gecombineerd met modern design. Ook het indrukwekkende zwembad met panoramisch uitzicht over de Andamanse Zee is een ijzersterke troef van dit prachtige hotel.

Boek via deze link direct je kamer in dit hotel.

2.) Hotel Clover Patong Phuket

Wie wil overnachten in een hotel in Phuket aan het strand kan er eveneens voor kiezen om te verblijven in het Hotel Clover Patong Phuket. Dit hotel is gelegen op een afstand van zo’n 100 meter van Patong Beach en heeft een werkelijk indrukwekkend buitenzwembad. Bovendien beschikt het hotel over een uitnodigende tuin en biedt ze onder meer roomservice evenals een geldwisselservice aan. Gasten die verblijven in het Hotel Clover Patong Phuket genieten bovendien van steeds van een heerlijk, continentaal ontbijt.

Boek via deze link direct je kamer in dit hotel.

Door een verblijf te boeken in één van de accommodaties zoals aangehaald op deze pagina ben je verzekerd van een vakantie in één van de mooiste hotels van Phuket. Op deze manier kan je pas echt ten volle van je vakantie genieten. Geef je toch eerder de voorkeur aan een verblijf in meer goedkope hotels op Phuket? Ook in dat geval zijn meer dan voldoende mogelijkheden beschikbaar.