Diamond Resort Phuket

Het Diamond Resort Phuket is ongetwijfeld één van de meest tot de verbeelding sprekende accommodaties op het eiland Phuket. Dit hotel wordt dan ook door heel wat verschillende reisorganisaties en andere aanbieders van accommodaties op Phuket aangeprezen. Dat gebeurt niet zomaar. Het Diamond Resort Phuket is gebouwd in het jaar 2018 en bleek meteen een absolute aanwinst te zijn voor de toeristische infrastructuur van het eiland. Zo is het hotel bijvoorbeeld slechts gelegen op een afstand van 25 kilometer van de luchthaven van Phuket. De praktische locatie waar deze verblijfplaats over beschikt zorgt er bovendien voor dat ook alle bezienswaardigheden in de buurt vlot bereikbaar zijn.

113 kamers verspreid over 7 verdiepingen

Het Diamond Resort Phuket is een stevig uit de kluiten gewassen hotel welke in totaal beschikt over 113 kamers. Deze kamers zijn terug te vinden verspreid over 7 verdiepingen. In elke kamer is er sprake van niet alleen gezellig en warm aanvoelend, maar ook erg comfortabel interieur. Alle kamers zijn voorzien van een flatscreen televisie, gratis oploskoffie, gratis thee evenals een leuk welkomstdrankje. Daarnaast hoef je hier werkelijk helemaal niets te doen. Het Diamond Resort Phuket biedt bijvoorbeeld een dagelijkse schoonmaak aan voor de kamers en bovendien is er ook een speciale bezorgdienst voor boodschappen beschikbaar.

Keuze uit een groot aantal geweldige faciliteiten

Verblijven in het Diamond Resort Phuket betekent niet alleen maar dat je kan genieten van comfortabele kamers. Wat namelijk bovendien ook te denken van de vele geweldige faciliteiten die je hier aan kan treffen? Denk hierbij niet alleen aan een minigolfbaan, maar ook aan bijvoorbeeld mogelijkheden om te snorkelen evenals een fitnesscentrum. Wil je graag even lekker genieten in een sauna of ben jij een fervente golfer? Ook in deze gevallen is het een absolute aanrader om een verblijf te boeken in het Diamond Resort Phuket. Ben jij hier ook van overtuigd? In dat geval kan je contact opnemen met deze accommodatie met behulp van onderstaande  gegevens.

  • Adres: 106 Soi Cherngtalay 14, Choeng Thale, Thalang District, Phuket 83110, Thailand
  • Telefoon: +66 76 609 542