The Vijitt Resort Phuket

Eén van de meest indrukwekkende resorts op het eiland Phuket in Thailand luistert naar de naam ‘The Vijitt Resort’. Dit resort is gelegen in Rawaii in Phuket en biedt haar gasten alles wat hun hart ook maar enigszins verlangt. Deze accommodatie is gelegen op een afstand van zo’n 20 kilometer van het stadscentrum. De luchthaven van Phuket wordt op haar beurt bereikt in ongeveer 50 minuten tijd. De bijzonder praktische ligging waar het ‘The Vijitt Resort’ over beschikt zorgt er voor dat ze een uitstekende toegang biedt tot alle toeristische trekpleisters van het eiland.

Een werkelijk superieure service

Eén van de belangrijkste redenen waarom heel wat reizigers er haast blindelings voor kiezen om een verblijf te boeken in het ‘The Vijitt Resort’ is terug te vinden in de uitmuntende service. Alle voorzieningen welke deze accommodatie aanbiedt zijn speciaal in het leven geroepen om er voor te zorgen dat de vakantieganger hier helemaal niets tekort komt. Sowieso kan er in alle kamers worden genoten van een gratis draadloze internetverbinding. Daarnaast is er 24-uur beveiliging voorzien en worden alle kamers uiteraard dagelijks schoongemaakt. Ook is er een cadeau-/souvenirwinkel aanwezig en is er een 24-uur receptie beschikbaar.

Smaakvol ingerichte kamers met een optimaal comfort

Een verblijf boeken in het The Vijitt Resort betekent eveneens dat je een keuze kan maken uit in totaal 92 verschillende gastenkamers. Al deze verschillende kamers zijn smaakvol ingericht en bieden je een werkelijk optimaal comfort. Elke kamer is dan ook uitgerust met een plasma TV evenals met een badkamertelefoon, een aparte woonkamer evenals draadloos internet. Wil jij tijdens jouw vakantie ook graag wat aan je lichaam kunnen werken? In dat geval kan je even vertoeven in de fitness van het hotel. Bovendien kan je ook genieten van de vele wellnessfaciliteiten die worden aangeboden en is er een kinderspeeltuin aanwezig voor de kleinste vakantiegangertjes.

Ben jij ook overtuigd van de uitmuntende service en kwaliteit van het ‘The Vijitt Resort’? Wil je dan ook graag een overnachting boeken bij dit resort? Dat kan door gebruik te maken van de onderstaande contactgegevens.

  • Adres: 16, Wiset Rd, Rawai, A.Muang, Phuket 83130, Thailand
  • Telefoon: +66 76 363 600