Twinpalms Phuket Resort

Het Twinpalms Phuket Resort is gelegen op een afstand van zo’n 175 meter van het populaire Surin Beach. Dit resort staat er om bekend haar gasten niet alleen ruime accommodaties, maar ook een service van absolute wereldklasse aan te bieden. Verschillende accommodaties die deel uitmaken van het Twinpalms Phuket beschikken over een eigen terras welke uitzicht biedt op het lagunezwembad. Op de site van het hotel zijn eveneens een zoutwaterzwembad evenals diverse restaurants terug te vinden. De badkamers welke deel uitmaken van de kamers van het Twinpalms Phuket Resort beschikken allemaal over een geweldige regendouche. Elke kamer heeft ook een koelkast met een compleet gevulde minibar.

Alle faciliteiten om optimaal te kunnen genieten van jouw vakantie

Niet alleen de kamers welke deel uitmaken van het Twinpalms Phuket Resort zijn een streling voor het oog en een meerwaarde voor jouw vakantie. Wat namelijk bovendien ook te denken van de vele faciliteiten waar je in dit resort op kan rekenen? Het gaat hierbij in eerste instantie om het aanwezige fitnesscentrum, maar wat ook te denken van een heuse bibliotheek en een excursiebalie? Ben jij van plan om het eiland Phuket in al haar glorie te ontdekken? In dat geval kan je bij de excursiebalie een keuze maken uit een ongelofelijk groot aanbod aan mogelijkheden. Na een dagje het eiland te hebben ontdekt kan je tot slot heerlijk tot rust komen in de Sun Spa.

Twinpalms Phuket Resort contactgegevens

Heeft de informatie over het Twinpalms Phuket op deze pagina je weten te overtuigen om hier jouw vakantie op Phuket door te brengen? In dat geval zetten we nog graag even de adres- en contactgegevens van dit resort op een rijtje.

  • Adres: 106/46 Moo 3, Surin Beach Road, Choeng Thale, thalang, Phuket 83110, Thailand
  • Telefoon: +66 76 316 500