Bang Tao Beach Phuket

Bangtao Beach is het op één na langste strand van het Thaise eiland Phuket. Het Bangtao Beach Phuket strand wordt ook wel eens ‘Laguna Beach’ genoemd. Deze naam heeft het te danken aan het zoutwaterplassenlandschap. Door de jaren heen is Bangtao Beach uitgegroeid tot een zeer populaire locatie op Phuket. Dit is in het bijzonder te wijten aan de vele luxe resorts welke rondom deze plaats zijn opgebouwd. Mensen die een bezoek willen brengen aan het Bangtao Beach Phuket dienen er wel rekening mee te houden dat de toegangswegen privé zijn. Dit maakt ze op vlak van bereikbaarheid net wat minder voor de hand liggend. Dit gezegd zijnde spreekt het voor zich dat Bangtao Beach wel gewoon publiekelijk toegankelijk is.

Bang Tao Beach

Op één na grootste strand van Phuket

Het Bangtao Beach op Phuket is het op één na grootste strand van het eiland. Ze beschikt dan ook over een lengte van 5 kilometer. Het strand bestaat uit fijn, wit zand. Dit zorgt er niet alleen voor dat het er heerlijk op vertoeven is, daarnaast is het ook nog eens zo dat ze een paradijselijke aanblik geniet. De aanwezigheid van de grote hoeveelheid aan bomen en palmen zorgt er bovendien voor dat er heel wat leuke schaduwplekjes zijn gecreëerd. De weg die leidt naar het strand is bovendien zoveel mogelijk steenvrij gehouden. Tijdens de dag zal je kunnen vaststellen dat er in de omgeving van Bangtao Beach op Phuket heel wat DJ’s actief zijn. Bovendien zijn er ook verschillende strandtentjes op het stand terug te vinden welke niet alleen ligstoelen verhuren, maar ook een mooi aanbod aan snacks en maaltijden aanbieden.

Een bijzonder hoogtepunt

Wie Bangtao Beach op Phuket bezoekt kan zomaar worden geconfronteerd met een nog extra bijzonder hoogtepunt. De omgeving van dit populaire strand staat er namelijk om bekend heel wat loslopende varkens te bevatten. Deze varkens hebben een vrije uitloop en daar maken ze niet zelden ten volle gebruik van. Dit betekent in de praktijk dat het zomaar mogelijk is dat de varkens tot op het strand komen. Dit leidt niet zelden tot hilarische taferelen.