Nai Harn Beach Phuket

Het Nai Harn Beach op Phuket wordt door menig aantal reisgidsen bestempeld als één van de mooiste stranden van het eiland. Bij uitbreiding stellen zelfs meerdere reisgidsen dat dit één van de mooiste stranden is van Zuidoost-Azië en dat wil wat zeggen… Het Nai Harn Beach vinden we terug in het zuiden van het eiland Phuket en is eigenlijk altijd de moeite waard om te bezoeken. Het strand beschikt in tegenstelling tot menig aantal andere stranden op Phuket over een uitstekende bereikbaarheid. Dit niet alleen te voet, maar ook met de auto of de brommer. Deze laatste kan je overigens zonder probleem parkeren op de parking welke in de directe omgeving van Nai Harn Beach is gelegen.

Nai Harn Beach Phuket

Een prachtig strand voor liefhebbers van de watersport

Heel wat mensen die houden van watersporten brengen een bezoek aan Thailand. Een bezoek brengen aan het Nai Harn Beach op Phuket maakt meteen duidelijk waarom dat precies het geval is. Het water rondom het Nai Harn Beach is in eerste instantie geweldig om in te zwemmen. Dit overigens zowel voor ervaren als voor minder ervaren zwemmers. Afhankelijk van het seizoen waarin je een bezoek brengt aan Nai Harn Beach op Phuket is het echter eveneens uitstekend mogelijk om te zeilen, te surfen, te SUPPEN en natuurlijk ook te snorkelen en te duiken. Deze watersporten worden wel hoofdzakelijk aangeboden op het nabijgelegen Ao Sane Beach.

Geniet van lokale specialiteiten

Tot slot is een bezoek aan het Nai Harn Beach op Phuket eveneens de moeite waard voor mensen die graag op culinair vlak willen genieten van de lokale specialiteiten. Niet alleen de verschillende eetkraampjes, maar ook gewone restaurants en zelfs absolute luxe restaurants bieden hier een zeer diverse keuken aan. De populariteit van het Nai Harn Beach heeft er bovendien voor gezorgd dat er als het ware een soort van shoppingstraat is ontstaan. Nieuwe strandspullen kopen of gewoon een leuk souvenir? Het behoort hier allemaal tot de mogelijkheden!