Nai Thon Beach Phuket

Nai Thon Beach op Phuket is gelegen aan de westkust van het eiland. Het strand is wat zuidelijker gelegen van de bekende vakantieoorden. Daarnaast beschikt het strand eveneens over een ligging die een stuk rustiger is in vergelijking met de drukbezochte stranden van het eiland. De weg die leidt naar het Nai Thon Beach loopt als het ware om een boog tussen de hoofdweg evenals de luchthaven in. Het strand beschikt over een lengte van ongeveer kilometer. Het witte zand geeft ze een aantrekkelijke, paradijselijke uitstraling.

Naithon Beach Phuket

Een populair strand voor gezinnen

Nai Thon Beach op Phuket staat bekend als één van de beste stranden van het Phuket voor gezinnen met kinderen. Verschillende redenen liggen hiervan aan de basis. In eerste instantie is het water bijvoorbeeld min of meer steenvrij en verdiept ze niet al te snel. Daarnaast is het ook nog eens zo dat er in de omgeving van het Nai Thon Beach op Phuket heel wat kindvriendelijke hotels zijn terug te vinden. Ben jij dus met andere woorden op zoek naar een leuk strand op Phuket waarop het fantastisch vertoeven is met het hele gezin? In dat geval is het zeker de moeite waard om daarvoor te kijken in de richting van Nai Thon Beach!

Gebrek aan faciliteiten

Er zijn in de praktijk echter jammer genoeg niet alleen maar voordelen verbonden aan het bezoeken van het Nai Thon Beach op Phuket. Het is dan ook zo dat er op dit strand geen faciliteiten zijn terug te vinden. Zowel openbare douches als toiletten ontbreken. Wel is het zo dat er enkele restaurants zijn terug te vinden. Verhuurbare strandstoelen en parasols zijn hier helaas niet terug te vinden. Wel is het mogelijk om op het Nai Thon Beach kano’s te huren. Ook mensen die graag het stand-up peddelen willen uitproberen zijn hier aan het juiste adres!