Panwa Beach Phuket

Het Panwa Beach is terug te vinden aan de oostkant van het Panwa schiereiland op het eiland Phuket. Het strand wordt omgeven door twee resorts. Indien je op het strand wenst te vertoeven zal je deze dan ook moeten oversteken. Dit zorgt er voor dat het Panwa Beach op Phuket eigenlijk kan worden bestempeld als een soort van privéstrand. Dat is opvallend, want eigenlijk hebben alle stranden op het eiland een publiek karakter. Wil je toch graag op het Panwa Beach vertoeven? In dat geval beschik je over twee mogelijkheden:

  1. Je kiest er voor om als gast te verblijven in één van de omliggende resorts;
  2. Je vraagt vriendelijk aan de receptie of je het resort mag oversteken;

De tweede optie lijkt op het eerste zicht misschien vreemd, maar geloof ons als we zeggen dat men deze vraag dagelijks te horen krijgt. Ze zullen er dus zeker niet vreemd van opkijken. Voel je, je hier toch een beetje ongemakkelijk bij? In dat geval kan je er ook altijd voor kiezen om met een longtailboot het strand te bezoeken. In ieder geval is het de moeite waard om een bezoekje te brengen aan het Panwa Beach op Phuket. Ze wordt dan ook niet voor niets door veel mensen omschreven als een echt droomstrand.

Panwa Beach Phuket

Een prachtig strand om intens op te genieten

Het Panwa Beach op Phuket kenmerkt zich door de aanwezigheid van donkere rotsen welke zich aan de zijkanten van het strand bevinden. Gecombineerd met het groen op de omliggende heuvels evenals de palmbomen die op het strand zijn terug te vinden ontstaat een plaatje dat niet zou misstaan op een postkaart. Wat het Panwa Beach op Phuket extra interessant maakt is dat je aan de randen vaak zomaar kan rekenen op een beetje privacy genieten. Deze plaatsen zijn dan ook uitstekend geschikt voor verliefde stelletjes die het strand bezoeken. Ben je geen gast van één van de omliggende hotels? Hou er dan wel rekening mee dat je niet over de mogelijkheid beschikt om gebruik te maken van bepaalde faciliteiten.