Patong Beach Phuket

Eén van de populairste plaatsen op Phuket is ongetwijfeld Patong Beach. Het bekende strand beschikt over een lengte van 3 kilometer terwijl het de bijbehorende, gelijknamige plaats zich vooral kenmerkt door haar bruisende nachtleven. Je verveelt je op Patong Beach op het eiland Phuket werkelijk geen moment. Er voor kiezen om een vakantie te boeken naar Phuket en te verblijven op Patong Beach zorgt er voor dat je kan genieten van heel wat moois. Dit gezegd zijnde is het wel zo dat een vakantie naar Patong Beach ook garant staat voor een ongelofelijke drukte. Wil je toch liever tijdens je vakantie kunnen genieten van rust en ontspanning? Dan zijn er wellicht andere plaatsen op Phuket die interessanter zijn.

Patong Beach Phuket

Leuke activiteiten op Patong Beach voor iedereen

Patong Beach biedt haar bezoekers dus heel wat moois. Niet alleen kan je hier genieten op een paradijselijk mooi strand, daarnaast heeft Patong ook voor de meer actieve reizigers behoorlijk wat moois in petto. Wat bijvoorbeeld te denken van een partijtje strandvoetbal met de locals? Of misschien wil je wel graag een jetski huren om over het azuurblauwe water te scheuren, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Wil je graag kunnen genieten van een typisch drankje van deze regio? In dat geval is het de moeite waard om kokosmelk te drinken uit een kokosnoot welke wordt verkocht door de plaatselijke verkopers.

Zoveel meer dan een strand alleen

Patong Beach is natuurlijk zoveel meer dan alleen maar een strand. Ook haar omgeving is dan ook meer dan de moeite waard om te ontdekken. Daarnaast barst het feest op en rond Patong Beach pas echt los na het ondergaan van de zon. Dit is wellicht één van de meest bruisende uitgangsbuurten van heel het eiland en dat wil best wel wat zeggen. Wil jij dus met andere woorden tijdens jouw vakantie op het eiland Phuket graag kunnen feesten tot in de vroege uurtjes? Dan is het zeker de moeite waard om kennis te maken met Patong Beach en haar omgeving.