Tri Trang Beach

Het Tri Trang Beach van Phuket is gelegen in het zuiden van het Thaise eiland. Het strand kenmerkt zich onder meer door haar maagdelijk witte uitstraling. Haar ligging aan de altijd weer even heldere Andamanse Zee zorgt er voor dat dit een pareltje van formaat is. Een opvallend kenmerk van dit strand is dat ze eigenlijk slechts enkele kilometers van Patong is verwijderd. Waarom dit zo opvallend is? Omdat het strand eigenlijk opvallend rustig en vredig is. Daarmee staat ze in schril contrast met Patong Beach. Ben jij dus met andere woorden helemaal niet te vinden voor de vaak extreme drukte van Patong Beach en wil je liever wat relaxter kunnen genieten? In dat geval is het altijd de moeite waard om een vakantie te plannen naar Tri Trang Beach!

Tri Trang Beach Phuket

500 meter lang strand

Tri Trang Beach is gelegen op een rustige en afgelegen plaats op een boogscheut van Patong Beach. Dit laatste mag je eigenlijk rustig vergeten, want eenmaal aangekomen op het 500 meter lange zandstrand is er nog maar weinig dat hieraan doet herinneren. In de omgeving van het Tri Trang Beach zijn ook nog andere stranden terug te vinden. Het gaat hierbij om Merlin Beach, Paradise Beach evenals om Freedom Beach. Het moet evenwel gezegd, van al deze verschillende stranden is Tri Trang Beach veruit het mooist.

Kom heerlijk tot rust op Tri Trang Beach in Phuket

Niet alleen de uitstraling van Tri Trang Beach zorgt er voor dat je, je meteen kan ontspannen. Wat namelijk bovendien ook te denken van de faciliteiten die hier aanwezig zijn? Zo kan je, je bijvoorbeeld laten masseren door een Thaise vrouw, maar kan je ook een lekkere tropische cocktail drinken aan de beachbar. Let op, het water rond Tri Trang Beach op Phuket staat er om bekend op momenten vrij ondiep te zijn. Bij hoog water is het prima zwemmen in de omgeving van het strand. Is er sprake van eb? In dat geval zal de zeebodem wat rotsachtig aanvoelen. In ieder geval, wanneer jij het fijn vindt om te zwemmen in niet al te diepe wateren is het zeker de moeite waard om even de wateren rond Phuket te ontdekken.