Vliegtickets

Vliegen naar Phuket in Thailand betekent uiteraard dat je rekening zal moeten houden met een niet onaanzienlijke vluchtduur. Om deze vluchtduur zo beperkt mogelijk te houden geven heel wat reizigers er de  voorkeur aan om gebruik te maken van een rechtstreekse vlucht. Deze vluchten worden doorgaans uitgevoerd door Thai Airways. Het boeken van rechtstreekse vliegtickets naar Phuket blijkt in de praktijk echter vaak geen eenvoudige opdracht te zijn. Het aanbod is dan ook beperkt. Wil jij graag meer te weten komen over de meest interessante vliegtickets naar Phuket? Dan ben je daarvoor op deze pagina aan het juiste adres!

Rechtstreekse vluchten naar Phuket

Er zijn slechts enkele luchtvaartmaatschappijen die er voor kiezen om een rechtstreekse vlucht uit te voeren van België naar Phuket. Ook mensen die er voor kiezen om een compleet georganiseerde reis te boeken bij één van de verschillende reisorganisaties moeten vaak rekening houden met een tussenlanding. De enige luchtvaartmaatschappij die rechtstreekse vluchten uitvoert tussen België en Phuket is Thai Airways. Zelfs deze luchtvaartmaatschappij kiest er echter tegenwoordig steeds vaker voor om een tussenlanding te maken in Bangkok.

Hoe voordelig een vlucht naar Phuket boeken?

Wist je dat er heel wat mogelijkheden bestaan om voordelige vluchten naar Phuket te boeken? Ondanks het feit dat er maar weinig luchtvaartmaatschappijen rechtstreeks vanuit België naar Phuket vliegen zijn er uiteraard wel heel wat partijen die dit doen middels een tussenlanding. Het gaat hierbij onder meer om Qatar Airways. Het boeken van een vlucht naar Phuket met deze luchtvaartmaatschappij vanuit België is populair omwille van diverse redenen.

De vloot van Qatar Airways bestaat in eerste instantie uit zeer moderne vliegtuigen. Daarnaast slaagt ze er vaak in om tegen een zeer scherpe prijs vluchten naar Phuket aan te bieden. Nog een extra reden om goed de beschikbare tickets van Qatar Airways naar Phuket te bekijken heeft te maken met het feit dat ze over een rechtstreekse verbinding beschikt tussen de Nederlandse luchthaven van Schiphol en Phuket. Deze verbinding kan een interessant alternatief zijn voor de Belgische vluchten die worden aangeboden.

Wil jij graag echt voordelig naar Phuket kunnen vliegen? Probeer dan steeds een vergelijking uit te voeren tussen de verschillende beschikbare vliegtickets. Dit kan bij verschillende partijen zoals:

Vergeet ook zeker niet om altijd het aanbod met last minute vliegtickets naar Phuket onder de loep te nemen. Ook deze vliegtickets kunnen het overwegen op financieel vlak meer dan waard zijn!

Hoelang is het precies vliegen naar Phuket?

De vluchtduur van Brussel naar Phuket Airport is in de praktijk afhankelijk van verschillende factoren. In eerste instantie dient er bijvoorbeeld rekening te worden gehouden met het soort vlucht waar gebruik van wordt gemaakt. Gaat het om een rechtstreekse vlucht? Dan vlieg je in het beste geval in slechts 12 uur en 15 minuten tijd naar Phuket. Is er sprake van een vlucht met tussenlanding? In dat geval bedraagt de vluchtduur al snel zo’n 14 uur of meer. Veel hangt in dat geval uiteraard af van het feit of je bijvoorbeeld moet overstappen op een andere vlucht of niet.