Elephant Jungle Sanctuary

Mensen die Thailand bezoeken willen graag ook één soort dier in het wild zien. Het gaat hierbij natuurlijk om de olifant! Dat is perfect mogelijk. Verspreid over Thailand zijn er op verschillende locaties zogenaamde Elephant Jungle Sanctuaries terug te vinden. Het Elephant Jungle Sanctuary op Phuket maakt het mogelijk om op verschillende manieren om te gaan met olifanten. Dit betekent concreet dat je ze niet alleen te eten kan geven, daarnaast kan je ze ook in bad stoppen (echt waar) en is het mogelijk om te spelen met de dieren. Bovendien is het zo dat het Elephant Jungle Sanctuary op Phuket het ook als haar taak aanziet om bezoekers zoveel mogelijk te leren over deze dieren. Er wordt ook steevast benadrukt waarom het precies zo belangrijk is dat deze dieren worden beschermd.

Elephant Jungle Sanctuary Phuket

Steun een goed doel met je bezoek

Door een bezoek te brengen aan het Elephant Jungle Sanctuary op Phuket kan je niet alleen maar kennismaken met de olifanten. Daarnaast steun je op deze manier namelijk ook nog eens een goed doel. Het geld dat wordt verdiend met de bezoeken wordt namelijk gebruikt om dieren te redden. Daarnaast wordt met het geld dat wordt opgehaald uiteraard ook het eten betaald en kunnen de dieren worden verzorgd door een professionele dierenarts. Ook de infrastructuur die moet worden voorzien voor de dieren wordt nagenoeg volledig betaald met het geld dat wordt verdiend met de bezoeken aan het Elephant Jungle Sanctuary. In tegenstelling tot wat bezoekers van Thailand nog wel eens durven te vermoeden is het Elephant Jungle Sanctuary dus zeker niet uitsluitend voor het toerisme in leven geroepen, in tegendeel.

Fotograferen tijdens je bezoek aan het Elephant Jungle Sanctuary

Mensen die er voor kiezen om tijdens hun verblijf op Phuket een bezoek te brengen aan het Elephant Jungle Sanctuary mogen perfect foto’s nemen. Je kan dus gewoon je eigen camera meenemen en naar hartenlust foto’s maken. Wil je liever niet het risico lopen dat je camera bijvoorbeeld wordt beschadigd? Zou je echter toch graag leuke herinneringen willen hebben aan je bezoek aan het Elephant Jungle Sanctuary op Phuket? Dat is geen enkel probleem. Er wordt namelijk door de medewerkers ter plaatse een fotografieservice aangeboden zonder dat daar bijkomende kosten aan verbonden zijn. De fotograaf zal doorheen de dag verschillende foto’s van jou / jullie nemen en deze uploaden naar Dropbox. Zo kan je altijd rekenen op professionele foto’s van enkele onvergetelijke momenten.

Een excursie boeken naar het Elephant Jungle Sanctuary

Wil jij ook graag het Elephant Jungle Sanctuary bezoeken? Dan kan het interessant zijn om daarvoor op voorhand een tour te boeken! Met name Getyourguide maakt het mogelijk om een keuze te maken uit tal van verschillende excursies. Een absolute topper op dit vlak is de ‘Phuket: Halfdaagse rondleiding Elephant Jungle Sanctuary‘. Heb je deze tour inmiddels geboekt of ondernomen? Wil je echter graag nog meer kunnen doen met olifanten? In dat geval zijn ook de onderstaande excursies mogelijks het overwegen waard:

  1. Phang Nga: Olifanten verzorgen en raften;
  2. Elephant Care: Vanuit Phuket, Phang Nga & Khao Lak;

In ieder geval mag het duidelijk zijn, wil jij graag tijdens jouw vakantie op Phuket olifanten kunnen verzorgen en er mee spelen? Wil je ze bovendien ook graag te eten geven? In al deze verschillende gevallen worden daar meer dan voldoende mogelijkheden voor aangeboden!