Phang Nga

Er zijn bij een bezoek aan het Thaise eiland Phuket heel wat verschillende plaatsen die je niet over het hoofd mag zien. Dit geldt zeker ook voor ‘Phang Nga’. Niet alleen de stad, maar ook haar omgeving zijn eigenlijk een must voor elke reiziger die Phuket gaat bezoeken. In het bijzonder de baai van Phang Nga kan met recht en rede worden bestempeld als één van de meest indrukwekkende plaatsen van Phuket en omgeving. Ben jij ook van plan om Phang Nga op te nemen in je reisplanning? Dan is het zonder meer de moeite waard om rekening te houden met de informatie op deze pagina!

Wat maakt Phang Nga nu precies zo interessant?

Wanneer je een reisorganisatie of bijvoorbeeld iemand die reeds naar Phuket is geweest vraagt wat je nu zeker en vast niet mag missen is de kans groot dat de naam ‘Phang Nga’ uit de bus valt. De stad met deze naam doet dienst als uitstekende uitvalsbasis voor een bezoek aan de omgeving. Tijdens dat bezoek is de kans groot dat je mond meermaals open zal vallen van verbazing. Dit is waar het in Thailand allemaal om draait, dit is wat niet alleen Phuket, maar bij uitbreiding het hele land zo ongelofelijk aantrekkelijk maakt.

Phang Nga

Het gebied rond de baai van Phang Nga staat reeds enige tijd bekend omwille van haar natuurlijke schoonheid. Dit geldt niet in het minst voor Ko Tabu, Ko Panyi evenals Tham Lot en Khao Phing Kan. Het Nationaal Park Ao Phang Nga waar deze eilanden deel van uitmaken kenmerkt zich onder meer door de met bossen begroeide rotsen. Deze vormen reeds een flinke tijd een toeristische trekpleister. De oprichting van het Nationaal Park Ao Phang Nga gebeurde in het jaar 1981 door middel van een Koninklijk Besluit.

Het boeken van een tour of excursie naar Phang Nga

Wanneer je pas echt op de meest optimale wijze kennis wil maken met de ultieme schoonheid van Phang Nga en haar omgeving is het aan te raden om één van de tours of excursies te boeken die er worden aangeboden. Het wordt aangeraden om deze tours voor afreizen naar Phuket te boeken. Op deze manier kan je namelijk rekenen op heel wat interessante voordelen. Zo hoef je, je tijdens je verblijf op het eiland geen zorgen meer te maken over de praktische kant van je trip. Daarnaast kan je veelal ook nog eens rekenen op een interessante, financieel voordeel. Enkele zeer interessante trips welke naar Phang Nga door met name Getyourguide worden aangeboden zijn:

Bovenstaande tours zijn slechts enkele van de vele mogelijkheden die worden aangeboden door Getyourguide. Wil jij dus ook graag kennismaken met Phang Nga evenals met al het moois dat het Nationaal Park Ao Phang Nga te bieden heeft? Dan is het zeker de moeite waard om te overwegen om een tour naar deze plaats te boeken. Boek je deze tour via Getyourguide? Dan kan je niet alleen maar rekenen op een interessante prijs. Daarnaast is het namelijk ook nog eens mogelijk om de tour tot 24 uur voor aanvang gratis te annuleren!