Phi Phi

Thailand barst van de prachtige eilanden, maar slechts weinigen zijn zo mooi als Koh Phi Phi. Wanneer je vanuit Phuket naar Koh Phi Phi afreist zal je er onder meer prachtige witte zandstranden aantreffen. Daarnaast sieren ook wuivende palmbomen evenals menig aantal idyllische baaitjes het prachtige Koh Phi Phi. Ben jij ook benieuwd naar al het moois dat dit eiland voor jou in petto heeft? Wil je dan ook graag van Phuket Koh Phi Phi bezoeken? Hou dan zeker rekening met de informatie zoals aangegeven op deze pagina!

Phi Phi

Het Nationaal Park Koh Phi Phi

Het Koh Phi Phi Nationaal Park bestaat in de praktijk eigenlijk uit zes verschillende eilanden welke zijn gelegen voor de westkust van Thailand. De eilandengroep kan tegenwoordig rekenen op een zeer sterke aantrekkingskracht onder toeristen. Deze aantrekkingskracht heeft ze onder meer gekregen door de film ‘The Beach’. De wereld heeft middels deze film dan ook kennisgemaakt met de unieke pracht en praal welke zich hier ontvouwt. De prachtige, azuurblauwe zee, de spectaculaire kalksteen rotsen en de vele uitnodigende stranden maken de uitstap van Phuket naar Koh Phi Phi de moeite meer dan waard.

Hoogtepunten van een bezoek aan het Koh Phi Phi Nationaal Park

Tijdens een bezoek aan het Koh Phi Phi Nationaal Park zal je kunnen vaststellen dat er heel wat verschillende bezienswaardigheden wachten om ontdekt te worden. Het gaat hierbij in eerste instantie om Koh Phi Phi Don. Dit is het grootste eiland van de archipel en bestaat eigenlijk uit twee kleinere eilandjes. Deze worden met elkaar verbonden door middel van een smalle zandstrook. Koh Phi Phi Don is het enige van alle eilanden van het nationaal park welke is bewoond. Ook Koh Phi Phi Leh, het eiland waarop Leonardo DiCaprio te zien was in de film ‘The Beach’ is echter het bezoeken meer dan waard. Vergeet ook zeker niet om even de locatie ‘Monkey Bay’ aan te doen!

Monkey Bay phi phi

Met de ferry van Phuket naar Phi Phi

Heb je gekozen voor een verblijf op het eiland Phuket, maar wil je ook graag de Phi Phi eilanden bezoeken? Dat is uiteraard geen probleem. Je kan namelijk probleemloos met de ferry van Phuket naar Phi Phi varen. De tickets voor de ferry zijn ter plaatse aan te kopen, maar je doet er toch goed aan om deze op voorhand te reserveren. Dit is onder meer mogelijk via de website Getyourguide. Niet alleen kan de ferry van Phuket naar Phi Phi op voorhand reserveren je een financieel voordeel opleveren, daarnaast hoef je, je ook om de praktische kant van de zaak geen zorgen meer te maken.

Georganiseerde excursies van Phuket naar Koh Phi Phi

Het boeken van een ferry van Phuket naar Phi Phi is natuurlijk slechts één mogelijkheid waarover je beschikt. Daarnaast is het namelijk zo dat je ook een keuze kan maken uit tal van verschillende excursies die worden aangeboden. Ook deze fantastische excursies zijn te boeken via Getyourguide. Je kan op dit vlak onder meer een keuze maken uit de hieronder terug te vinden mogelijkheden:

Het mag hoe dan ook duidelijk zijn, wil jij graag naast Phuket ook kennis kunnen maken met de geweldige natuurpracht van de Phi Phi eilanden? In dat geval worden er daar meer dan voldoende opties voor aangeboden!